Nógrád megye egyik legkifinomultabb konyhája

Jöjjön el családjával, barátaival és
élvezze az együtt étkezés örömét.

Látogasson el hozzánk

  • icon2653 Bánk, Petőfi út 25.
  • icon+36-35/342-159
  • icon+36-30/429-1941

Húsvéti

ajánlat

A

Séf ajánlata

Szakácsunk minden nap friss ételekkel készül.

Betyárpecsenye (22 dkg) sült virsli rózsával, rusztikus burgonyával

Betyárpecsenye (22 dkg) sült virsli rózsával, rusztikus burgonyával

3.500 Ft

Szuvidált, fűszeres, 8 órás meleg pácban érlelt tarja szelet, szalonnás, fokhagymás, főtt-sült kockaburgonyával tálalva.
BBQ oldalas (65-75 dkg), steak burgonyával és csalamádéval

BBQ oldalas (65-75 dkg), steak burgonyával és csalamádéval

3.700 Ft

Konfitált oldalas (6-8 óra párolás), barbecues-fokhagymás pácban, steak burgonyával körítve.

Heti menü

 
 

Rendelés

Svédasztal

hétvégén

Szombat és vasárnap 11:30 és 17:00 óra között svédasztallal várjuk önöket. A Büféasztal az önök kényelmét, komfortját, egyben az ételkínálat magasabb szintű bemutatását, színvonalát, és az ételek közötti színességet egyben választási lehetőségeit kínálja.

Az ételek fogyasztására másfél óra lehetőséget kínálunk.

Felnőtt menüsor:                          5000.- Ft/fő

Gyerek menüsor 10 éves korig:       2900.- Ft/fő

Szenior menüsor 70 év felett:         3900.- Ft/fő

A felszolgáló kollégák a tányéron megmaradt, és visszavitt kidobott ételeket, 50%-os feláron felszámolják.

icon icon icon icon icon

“...Szeretem ezt az éttermet. Családias, jól főznek. A személyzet barátságos és az árak is ésszerűek. Ajánlom!”

NAGY ZSOLT

NAGY ZSOLT

icon icon icon icon icon

“...Az ételek nagyon finomak, bőségesek. Sohasem távoztam éhesen. :)”

KOVÁCS ISTVÁN

KOVÁCS ISTVÁN

Több mint 32 éve

Több mint 32 éve

az önök szolgálatában, folyton megújuló menüsorral, kedves kiszolgálással és elérhető árakkal!
 

Szuvidálás

folyamata

Az ételt légmentesen lezárt tasakokban vízbe helyezzük, majd állandó, alacsony hőmérsékleten, lassan párolva készítjük elő. Ezt az eljárást nevezzük szuvidálásnak, ami a francia sous vide kifejezés magyarítása, jelentése: vákuum alatt.
A szuvidálás alapja és lényege, hogy minden terméket a saját biológiai és kémiai összetevőinek függvényében készítünk el, függően a nyersanyagok összetételétől, legyen az marha, hal, zöldség, vagy szárnyas.
Mindent külön hőmérsékleten és időintervallumban kezelünk, ezáltal tudjuk elérni az optimális eredmény, lényegesen kevesebb sejtszerkezeti roncsolással.
Nem egy konyhaművészeti megoldásról van tehát elsősorban szó, hanem tudományról, alig 50 évvel ezelőtt még az ételek sütési hőmérsékletét sem ismertük igazán, addig ma már az ételeket részecskéikre tudjuk bontani, köszönhetjük ezt elődeinknek.

PANZIÓNK NEMRÉGEN MEGÚJÚLT

Kényelmes, modern, minden igényt kielégítő szobák, kellemes nyugodt környezet.

Tekintse meg a rólunk készült filmet!

"Vendégként érkezik, barátként távozik!"

 
Image

Tengerszem Panzió

2653 Bánk, Petőfi út 25, +36-35/342-159, +36-30/429-1941, info@tengerszempanzio.hu

Nyitva :
Hétköznap: 11:00 – 19:00
Szombat: 11:00 - 20:00
Vasárnap: 11:00 – 19:00

Kezdőlap | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató