Látogasson el hozzánk
- icon2653 Bánk, Petőfi út 25.
- icon+36-35/342-159
- icon+36-30/429-1941
Svédasztal
hétvégén
Szombat és vasárnap 11:30 és 17:00 óra között svédasztallal várjuk önöket. A Büféasztal az önök kényelmét, komfortját, egyben az ételkínálat magasabb szintű bemutatását, színvonalát, és az ételek közötti színességet egyben választási lehetőségeit kínálja.
Az ételek fogyasztására másfél óra lehetőséget kínálunk.
Felnőtt menüsor: 5000.- Ft/fő
Gyerek menüsor 10 éves korig: 2900.- Ft/fő
Szenior menüsor 70 év felett: 3900.- Ft/fő
A felszolgáló kollégák a tányéron megmaradt, és visszavitt kidobott ételeket, 50%-os feláron felszámolják.
“...Szeretem ezt az éttermet. Családias, jól főznek. A személyzet barátságos és az árak is ésszerűek. Ajánlom!”
NAGY ZSOLT
“...Az ételek nagyon finomak, bőségesek. Sohasem távoztam éhesen. :)”
KOVÁCS ISTVÁN
Több mint 32 éve
Szuvidálás
folyamata
Az ételt légmentesen lezárt tasakokban vízbe helyezzük, majd állandó, alacsony hőmérsékleten, lassan párolva készítjük elő. Ezt az eljárást nevezzük szuvidálásnak, ami a francia sous vide kifejezés magyarítása, jelentése: vákuum alatt.
A szuvidálás alapja és lényege, hogy minden terméket a saját biológiai és kémiai összetevőinek függvényében készítünk el, függően a nyersanyagok összetételétől, legyen az marha, hal, zöldség, vagy szárnyas.
Mindent külön hőmérsékleten és időintervallumban kezelünk, ezáltal tudjuk elérni az optimális eredmény, lényegesen kevesebb sejtszerkezeti roncsolással.
Nem egy konyhaművészeti megoldásról van tehát elsősorban szó, hanem tudományról, alig 50 évvel ezelőtt még az ételek sütési hőmérsékletét sem ismertük igazán, addig ma már az ételeket részecskéikre tudjuk bontani, köszönhetjük ezt elődeinknek.
Képgaléria
Az étel szép!
Tekintsék meg séfjeink ételkölteményeit!
PANZIÓNK NEMRÉGEN MEGÚJÚLT
Kényelmes, modern, minden igényt kielégítő szobák, kellemes nyugodt környezet.
Tekintse meg a rólunk készült filmet!
"Vendégként érkezik, barátként távozik!"