Tengerszem logo

Tengerszem Panzió

Tengerszem Panzió

Aktuális

Aktuális

ÁRVÁLTOZÁS

2021-augusztus-01-től A megemelkedett áfa miatt a menü árak alakulása: Helyben fogyasztott menü: 1100.-Ft Saját edényben elszállított menü: 1250.-Ft, Csomagolva elszállított menü: 1350.-Ft

A + költségek-árak emelkedése mellett is tartottuk a 2019-es árakat a menüben, de mára kiderült hogy ez nem tud működni, rajtunk kívül álló ok miatt egy 25%-os ár emelkedést eredményez, mi sem örülünk ennek, de nem tudjuk a várhatóan növekedő adó terheket kigazdálkodni, a jelzett emelés nélkül. Kérjük mindenki megértését, jelezzük az Augusztusi árakat a kiszállított ételekre.
A nyári forgalom miatt a panzió konyhája nagyon nagy megterhelés alatt működik, kérünk mindenkit, hogy feltétlen előre egyeztessenek a foglalásokkal kapcsolatosan.
Alakárt vendéget csak akkor tudunk fogadni ha ezt az akkor épp adott helyzet ezt lehetővé teszi.Köszönjük megértésüket.
A kellemetlenségek elkerülése végett, kérünk minden vendéget, jelezzék a kollégáknak, hol szeretnének étkezni, illetve kérjük megértésüket hogy szombat és vasárnapi napokon, csak is előző napi megrendelés alapján tudunk menüt kiszolgálni.

Az étteremben Augusztusban is csak 18:00-ig, hétvégén csak 19:00-ig fogadunk ételrendelést, akár kiszállításra, elvitelre.
A már megszokott kedvezményes családi tálat Augusztusra is készítünk.
Az összetételét a családi tálak oldalunkon találják meg.

Mobil elérhetőség:

+36-30-429-1941

Napi ajánlat:

Napi ajánlat:

Szombaton és vasárnap is!

Program ajánló

Program ajánló

Településünk állandó, országos hírű rendezvénye a Bánki Nyár, mellyel együtt a Tengerszem Panzió környékén az alábbi programok kerülnek megrendezésre:

Üdvözöljük honlapunkon!

Üdvözöljük honlapunkon!

Kedves látogató,

Megújult honlapunk számos újdonsággal szolgál az Ön számára: böngésző- és nyomtatóbarát étlap/menü, leírásokkal bővített fotógaléria, friss információk a helyi és környékbeli rendezvényekről...

Album-16
Érdemes regisztrálni is, hiszen a panziónk Online szolgáltatásai és az ONDEPU honlapközi hírfolyama csak a Felhasználók számára elérhető.

Törekvésünk, hogy Ön jól érezze magát nálunk, ezért megfelelő és részletes tájékoztatást szeretnénk nyújtani a panziónk weboldalán.

Megosztás

2021 Tengerszem Panzió • Design by ONDEPU