Tengerszem logo

Tengerszem Panzió

Tengerszem Panzió

Ünnepekhez!

Kedves Vendég!
Most hogy vége a Mártonoknak, megpróbálunk új ételekkel színesíteni napjaitokat,ami főként a napi menüben fog megmutatkozni. Főzünk egészségeset, fogyasszátok ti is egészséggel.
Karácsony előtt az ünnepekre, előkészített és kész halételeket is készítünk.

Továbbra is szeretnénk kérni titeket, hogy a fennakadásokat elkerülendő, asztalfoglalásokat lehetőleg előre egyeztessétek a kollégákkal.
Közeledik a karácsony, az egyéb rendezvények szezonja,összejövetelek, mi mindenkinek szeretnénk segíteni, de csak úgy tudunk ha készülhetünk rá.
Beesni az Étterembe egy lehetőség, egy alkalom, de nem biztos hogy sikeres, látjuk ezt nap mint nap de főleg hétvégéken.
Alakárt vendéget ez által továbbra is csak akkor tudunk fogadni ha ezt az akkor épp adott helyzet lehetővé teszi, kellemetlen ha nem tudjuk a vendégeinket leültetni, vagy egyáltalán kiszolgálni. Köszönjük a megértést.
Az étteremben Ősszel is csak 18:00-ig, hétvégén csak 19:00-ig fogadunk ételrendelést, akár kiszállításra, elvitelre.
A már megszokott kedvezményes családi tálat mint Őszi tál készítünk, amit DECEMBERRE kicsit halakkal is megformálunk, ezzel is az Ünnepekre hangolódjunk. .
Az összetételét majd a családi tálak oldalunkon találjátok meg.

Mobil elérhetőség:

+36-30-429-1941

Napi ajánlat:

Napi ajánlat:

Szombaton és vasárnap is!

Program ajánló

Program ajánló

Településünk állandó, országos hírű rendezvénye a Bánki Nyár, mellyel együtt a Tengerszem Panzió környékén az alábbi programok kerülnek megrendezésre:

Üdvözöljük honlapunkon!

Üdvözöljük honlapunkon!

Kedves látogató,

Megújult honlapunk számos újdonsággal szolgál az Ön számára: böngésző- és nyomtatóbarát étlap/menü, leírásokkal bővített fotógaléria, friss információk a helyi és környékbeli rendezvényekről...

Album-16
Érdemes regisztrálni is, hiszen a panziónk Online szolgáltatásai és az ONDEPU honlapközi hírfolyama csak a Felhasználók számára elérhető.

Törekvésünk, hogy Ön jól érezze magát nálunk, ezért megfelelő és részletes tájékoztatást szeretnénk nyújtani a panziónk weboldalán.

Megosztás

2021 Tengerszem Panzió • Design by ONDEPU