Tengerszem logo

Tengerszem Panzió

Tengerszem Panzió

Aktuális

Aktuális

Kedves Vendégeink!

A jelen szabályozás a panzió konyhát nem érinti, a menü és a megrendelt elszállított ételeket továbbra is elkészíthetjük.
Nem érinti a korlátozás az eddigi tevékenységünket, bizalommal rendeljenek a Panzióból.


Az étteremben maximum 17:00-ig fogadunk be rendelést, akár kiszállításra, akár elvitelre.
Immár Áprilisra is összeállítottunk egy-egy kedvezményes családi tálat, amit továbbra is baráti áron készítünk, az összetételét a családi tálak oldalunkon látják.
A panzió szobái folyamatosan üzemelnek, üzleti célú vendégeknek, így a működés folyamatos,az ellátást az étterem biztosítja hozzá.

Mobil elérhetőség:

+36-30-429-1941

Napi ajánlat:

Napi ajánlat:

Szombaton és vasárnap is!

Program ajánló

Program ajánló

Településünk állandó, országos hírű rendezvénye a Bánki Nyár, mellyel együtt a Tengerszem Panzió környékén az alábbi programok kerülnek megrendezésre:

Üdvözöljük honlapunkon!

Üdvözöljük honlapunkon!

Kedves látogató,

Megújult honlapunk számos újdonsággal szolgál az Ön számára: böngésző- és nyomtatóbarát étlap/menü, leírásokkal bővített fotógaléria, friss információk a helyi és környékbeli rendezvényekről...

Album-16
Érdemes regisztrálni is, hiszen a panziónk Online szolgáltatásai és az ONDEPU honlapközi hírfolyama csak a Felhasználók számára elérhető.

Törekvésünk, hogy Ön jól érezze magát nálunk, ezért megfelelő és részletes tájékoztatást szeretnénk nyújtani a panziónk weboldalán.

Megosztás

2021 Tengerszem Panzió • Design by ONDEPU