Tengerszem logo

Tengerszem Panzió

Tengerszem Panzió

Aktuális

Aktuális

ÁRVÁLTOZÁS

Kedves Vendég!
Köszönjük az év eddigi rendeléseiteket. Továbbra is próbálunk mindenkinek megfelelni, és lehetőségeinkhez mértem foglalásaitokat kezelni. Hívjatok bizalommal.

Továbbra is szeretnénk kérni leendő vendégeinket hogy a fennakadásokat elkerülendő, foglalásokat lehetőleg előre egyeztessék a kollégákkal.
Sajnos érezzük a sok vendéglátó egység hiányát,a szolgáltatások elmaradását, és a tumultus ez által itt az étteremben, csapódik le, ami sem a vendégeknek, sem nekünk akinek az ételek el kell készíteni, nem kellemes, mindenki siet rohan, kicsit kezeljük az éttermet a nyugalom szigetének, és élvezzük a kulináris élményt amit egy étterem a szolgáltatásaival nyújthat nekünk.
Alakárt vendéget ez által továbbra is csak akkor tudunk fogadni ha ezt az akkor épp adott helyzet ezt lehetővé teszi, kellemetlen ha nem tudjuk a vendégeinket leültetni, vagy egyáltalán kiszolgálni. Köszönjük megértésüket.

Az étteremben Ősszel is csak 18:00-ig, hétvégén csak 19:00-ig fogadunk ételrendelést, akár kiszállításra, elvitelre.
A már megszokott kedvezményes családi tálat mint Őszi tál készítünk.
Az összetételét a családi tálak oldalunkon találják meg.

Mobil elérhetőség:

+36-30-429-1941

Napi ajánlat:

Napi ajánlat:

Szombaton és vasárnap is!

Program ajánló

Program ajánló

Településünk állandó, országos hírű rendezvénye a Bánki Nyár, mellyel együtt a Tengerszem Panzió környékén az alábbi programok kerülnek megrendezésre:

Üdvözöljük honlapunkon!

Üdvözöljük honlapunkon!

Kedves látogató,

Megújult honlapunk számos újdonsággal szolgál az Ön számára: böngésző- és nyomtatóbarát étlap/menü, leírásokkal bővített fotógaléria, friss információk a helyi és környékbeli rendezvényekről...

Album-16
Érdemes regisztrálni is, hiszen a panziónk Online szolgáltatásai és az ONDEPU honlapközi hírfolyama csak a Felhasználók számára elérhető.

Törekvésünk, hogy Ön jól érezze magát nálunk, ezért megfelelő és részletes tájékoztatást szeretnénk nyújtani a panziónk weboldalán.

Megosztás

2021 Tengerszem Panzió • Design by ONDEPU