Tengerszem logo

Tengerszem Panzió

Tengerszem Panzió

Aktuális

Aktuális

Kedves Vendégeink!

Kormányrendelet szerint az étterem csak is oltási kártyával látogatható. Sajnos mi ezt a munkánk és munkánkból fakadó elfoglaltságunk miatt, nem tudjuk korrekt módon ellenőrizni és nem is szeretnénk senkit megkülönböztetni.

Mindenkinek fontos az egészsége így nekünk is, a rendelet betartatása bár mennyire is vigyázunk egymásra, lehetetlen számunkra, ellenben a bírság óriási és mi nem tehetjük meg hogy bezárassanak minket.
Ezért az éttermünk a mostani korlátozó rendelet visszavonásáig, csak az előre lefoglalt családi vagy céges asztalfoglalás esetén a rendeletben előírt kártya felmutatása mellett fogad bent fogyasztó vendégeket.

Természetesen a szállodai szolgáltatást igénybe vevő vendégekre, és az itt megszálló munkájukat végző vendégekre ez nem vonatkozik, részükre az étterem továbbra is rendelkezésre áll. A panzió szobái már folyamatosan fog üzemelnek, nem csak üzleti célú vendégeknek.

Az étteremben májusban csak 18:00-ig, hétvégén is csak 19:00-ig fogadunk ételrendelést, akár kiszállításra, elvitelre, és ha az majd lehetséges lesz, akkor az itt fogyasztásra is :-)
Májustól módosult az étlapunk, de egy a már megszokott kedvezményes családi tálat továbbra is készítünk.
Az összetételét a családi tálak oldalunkon találják meg.

Mobil elérhetőség:

+36-30-429-1941

Napi ajánlat:

Napi ajánlat:

Szombaton és vasárnap is!

Program ajánló

Program ajánló

Településünk állandó, országos hírű rendezvénye a Bánki Nyár, mellyel együtt a Tengerszem Panzió környékén az alábbi programok kerülnek megrendezésre:

Üdvözöljük honlapunkon!

Üdvözöljük honlapunkon!

Kedves látogató,

Megújult honlapunk számos újdonsággal szolgál az Ön számára: böngésző- és nyomtatóbarát étlap/menü, leírásokkal bővített fotógaléria, friss információk a helyi és környékbeli rendezvényekről...

Album-16
Érdemes regisztrálni is, hiszen a panziónk Online szolgáltatásai és az ONDEPU honlapközi hírfolyama csak a Felhasználók számára elérhető.

Törekvésünk, hogy Ön jól érezze magát nálunk, ezért megfelelő és részletes tájékoztatást szeretnénk nyújtani a panziónk weboldalán.

Megosztás

2021 Tengerszem Panzió • Design by ONDEPU